Verzending

Verzendkosten

Verzenden binnen Nederland

Voor bestelling onder de € 50,- bedraagt de verzendkosten € 5,95. Plaats je een bestelling boven de € 50,- dan betaal je geen verzendkosten.

Verzenden buiten Nederland

België

Voor bestellingen onder de € 50,- bedraagt de verzendkosten € 12,95. Plaats je een bestelling boven de € 50,- dan betaal je geen verzendkosten.

Duitsland

Voor alle bestellingen geldt een vast verzendtarief van € 12,95.

Overige Europese landen

De verzendkosten zijn standaard € 15,-.

Heb je vragen over verzendkosten? Stuur dan een e-mail naar: bestellingen@aenalifestyle.nl

Levertijd

Mocht het artikel op voorraad zijn en wij hebben de bestelling en betaling op werkdagen voor 16:00 uur ontvangen dan versturen wij de bestelling de volgende dag. Je ontvangt een e-mail met je Track & Trace code.

Houd er rekening mee dat bovenstaande anders is als je op vrijdagavond, zaterdag of zondag een bestelling plaats. De bestelling wordt dan meestal pas op dinsdag bezorgd. Ook met feestdagen en speciale acties, bijvoorbeeld Black Friday kan het bij de post drukker zijn dan normaal. Houd er dan rekening mee dat je bestelling iets later komt dan normaal.

Is jouw bestelling later dan verwacht? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan contact op met de pakketdienst en informeren vervolgens jou.

Wil je je bestelling ophalen in Zwolle? Kies dan bij het afrekenen voor de optie ‘Afhalen’. Wij zullen contact opnemen met jou om een afspraak te maken.

Is er een artikel uitverkocht? Neem gerust contact met ons op, wij kijken dan of we hem nog voor je kunnen bestellen.